Erdi & Erda – Një storje suksesi!

Erdi & Erda – binjakët e lindur para kohës, në muajin e shtatë të shtatëzanisë, tani gëzojnë shëndet të plotë, pas trajtimit me Survanta, pajisjet e CPAP (SiPap), sistem të Oksigjenit, dhe tuba të frymëmarrjes, të gjitha këto të siguruara nga donacionet e Action for Mothers and Children.

Nëna, Mirditë, është shumë e lumtur me progresin e binjakëve të saj.