Dhuro në Kosovë

Emri i bankësRaiffeisen Bank Kosovo
Emri i llogarisëAKSIONI PER NENA DHE FEMIJE
SWITFT CodeRBKOXKPR
Numri i llogarisë1501090002825780
ValutaEUR
IBANXK05
IBAN Foreign TransferIBAN = XK051501090002825780

Dhuro përmes Paypal

Klikoni butonin për udhëzime të mëtejshme

EUR

Dhuro në Kosovë

Emri i bankësRaiffeisen Bank Kosovo
Emri i llogarisëAKSIONI PER NENA DHE FEMIJE
SWITFT CodeRBKOXKPR
Numri i llogarisë1501090002825780
ValutaEUR
IBANXK05
IBAN Foreign TransferIBAN = XK051501090002825780

Dhuratat mund të bëhen edhe me depozitë direkte ose çek.

Donacionet online në SHBA pranohen nëpërmjet PayPal në Fondacionin Hitchcock, një organizatë 501 (c) (3). Nën emrin e fondit, programit ose mjekut* ju lutemi specifikoni Veprimi për Nëna dhe Fëmijë/Fondi Kosovar nën seksionin emrin e fondit, programit ose mjekut*

Çeku ose urdhri i parave duhet t’i adresohen Fondacionit Hitchcock/ Fondit tĂ« KosovĂ«s/Aksionit pĂ«r NĂ«na dhe FĂ«mijĂ«. Fondacioni Hitchcock njihet nga ShĂ«rbimi i tĂ« Ardhurave tĂ« Brendshme tĂ« SHBA-sĂ« si njĂ« organizatĂ« jofitimprurĂ«se e seksionit 501(c)(3). Tatimpaguesit e Shteteve tĂ« Bashkuara mund tĂ« zbresin kontributet pĂ«r Fondacionin nga taksat e tyre mbi tĂ« ardhurat nĂ« masĂ«n e lejuar me ligj.

Të gjitha donacionet për Action do të njihen me shkrim dhe auditorët e jashtëm do të shqyrtojnë çdo vit buxhetin e AMC. Shih Raportet Financiare të Audituara.