Jeni të interesuar të bëheni vullnetar?

Organizata jonë është e përkushtuar për të ofruar mundësi pune vullnetare për studentët e rinj, studiuesit, studiuesit dhe të tjerët! Nëse jeni të interesuar, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

PĂ‹RFSHIHUNI TANI DUKE U BĂ‹RE VULLNETER! JEPNI NJĂ‹ DORĂ‹ PĂ‹R TĂ‹ NDIHMUAR ATA NĂ‹ NEVOJĂ‹!