Involvohu edhe ti

Home |Involvohu edhe ti

Së bashku mund t’i shpëtojmë jetërat dhe ta përmirësojmë shëndetin e foshnjëve, nënave dhe fëmijëve në Republikën e Kosovës.

Mortaliteti i nënave dhe fëmijëve lidhet ngusht me varfërinë, mungesën e edukimit dhe mjeteve te nevojshme. Duke zhvilluar dhe implementuar programe të cilat përmirësojnë kujdesin shëndetësor ndaj nënave dhe fëmijëve, shkalla e vdekshmërisë mund të ulet ndjeshëm

Për ta arritur qëllimin tonë ne kemi nevojë edhe për ndihmën tuaj. Ju mund të na ndihmoni duke u angazhuar si vullnetar, duku dhuruar donacione apo duke organizuar ngjarje për ngritje të fondeve për fondacionin tonë.

Vendndodhja

Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Entr. VI, No. 8 | 10000, Prishtina, Kosova

Orari i zyrës

Hëne - Pre: 09:00am to 07.00pm
Sat - Sun: Off Day

Kontakti

Tel: +383 49 110 333
Fax:

Email Adresa

e-mail:
info@amchealth.org