Cycling Kosovo for Children 2023

Cycle Kosovo for Children (CKC) është një ngjarje vjetore për mbledhjen e fondeve që u iniciua në vitin 2014 nga Mark Dixon dhe Thomas Flanagan në partneritet me AMC. Ngjarja përfshin një grup entuziastësh të çiklizmit duke çikluar rreth Kosovës dhe përshkuar afërsisht 500 kilometra çiklizëm dhe mbi 6000 metra ngjitje duke kaluar nëpër qytetet kryesore. Me kalimin e viteve, CKC ka evoluar në një traditë vjetore të pritur me padurim, duke tërhequr entuziastë të çiklizmit vendas dhe të huaj.

Ngjarja u themelua me një dëshirë të fortë për të mbrojtur politikat e gjelbra si dhe mbledhjen e fondeve për një kauzë bamirëse. Qëllimi kryesor i CKC-së është mbledhja e fondeve për të mbështetur organizatën tonë Action for Mothers and Children, që synon të përmirësojë shëndetin e nënave dhe fëmijëve në Kosovë. Që nga fillimi i saj, CKC ka qenë e suksesshme në mbledhjen e fondeve përmes mjeteve të ndryshme, duke përfshirë sponsorizimin e korporatave/kompanive, donacionet individuale dhe një ngjarje në fund të turneut të organizuar në Prishtinë.

Mjetet e mbledhura nga CKC kryesisht përdoren për blerjen e pajisjeve të nevojshme mjekësore për spitalet në mbarë Kosovën. Çdo vit, ngjarja ka fituar popullaritet me kauzën e tyre për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore të fëmijëve në Kosovë. CKC pati një event tepër të suksesshëm në vitin 2014, dhe që atëherë, turneu ka vazhduar çdo vit me të njëjtin synim për të mbledhur fonde për këtë kauzë të rëndësishme.

Edicioni i 9-të i Cycle Kosovo for Children do të mbahet më 15-18 Qershor 2023 e cila përfundon me eventin përmbyllës më 18 Qershor, në Miqt Pub në Prishtinë për pije dhe shoqërim.

Nëpërmjet komunikimit të vazhdueshëm me menaxhmentin e Spitalit të Ferizajt, ne kemi identifikuar pajisjet e nevojshme për përmirësimin e shërbimit shëndetësor në rajon, me qëllim të shpëtimit të jetëve të foshnjave. Pajisjet mjekësore përfshijnë: një makinë eko, inhalatorë, një reanimator neopuff dhe pulsoksiometra. Sigurimi i këtyre pajisjeve mjekësore do të kishte një ndikim afatgjatë në shëndetin e foshnjave dhe të vegjëlve. Në këtë mënyrë, kontributi juaj do të ketë një ndikim të rëndësishëm në shpëtimin e jetëve të qindra foshnjave dhe ruajtjen e mirëqenies së nënave të reja në vitet në vijim.

Ju ftojmë të tregoni mbështetjen tuaj duke na ndjekur në rrjetet sociale dhe duke bërë një donacion për përpjekjet tona për mbledhjen e fondeve. Kontributi juaj do të na ndihmojë në misionin tonë për të përmirësuar kujdesin shëndetësor të fëmijëve në Kosovë duke blerë pajisje mjekësore esenciale për Klinikat pediatrike apo spitale.

Ju lutemi adresoni kontributet tuaja në llogarinë bankare të AMC: Akcioni per Nena dhe Femije, Raiffeisen Bank XK051501090002825780; ose nëpërmjet platformës online globalgiving.

 

 

Regjistrohu

Regjistrohuni duke plotësuar formularin

Dhuro

Për të kontribuar në kauzën tonë, ju mund të dhuroni donacion këtu.

Emri i bankës:
Raiffeisen Bank Kosovë

Emri i llogarisë:
AKSIONI PËR NËNA DHE FËMIJË

Numri i llogarisë:
1501090002825780

IBAN:
XK05

ose përmes globalgiving: