Meet Us Halfway

Për të mbështetur programet dhe misionin tonë për shumë vite kemi organizuar tradicionalisht ngjarjen bamirëse Meet Us Halfway në Nju Jork, duke mbledhur komunitetin shqiptar në Amerikë për të ngritur fonde për përmirësimin e shëndetit të nënave dhe fëmijëve në Kosovë. Kjo ngjarje bamirësie mbledh së bashku mbi 100 miq dhe dashamirës për kauzën tonë.