Valbona Desku i dha jetë Malit në një klinikë private. Pas ca orësh, djali saj Mali, u pranua në Klinikën Intensive të Neonatologjisë në QKUK në Prishtinë, përshkak se Mali u lind me probleme të frymëmarrjes. Mali u trajtua për ca javë në Respirator, pajisje kjo që u bë e mundur nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë përmes përkrahësve të shumtë. Sot, Mali po rritet për mrekulli, çdo ditë…