Rreth 19,000 euro u mblodhën në fushatën #dashniekujdes

Duke parë nevojën e jashtëzakonshme për të mbështetur institucionet shëndetësore në ofrimin e shërbimeve dhe trajtimit të duhur shëndetësor në këtë periudhë të brishtë me pandeminë Covid-19, Aksioni për Nëna dhe Fëmijë organizoi edicionin e dytë të fushatës #dashniekujdes.

Fushata #dashniekujdes kishte për qëllim ngritjen e fondeve përmes së cilave do të blihen pajisje dhe medikamente të nevojshme për të përmirësuar shëndetin e nënave dhe fëmijëve në Republikën e Kosovës. Kjo fushatë bamirëse e cila zgjati dy javë, u përmbyll me një ngjarje televizive në Klan Kosova, ku u diskutua për misionin dhe të arriturat e AMC-së si dhe ndikimin e programeve tona shëndetësore në institucione shëndetësore dhe në shoqërinë tonë.

Kjo fushatë u realizua falë mbështetjes nga sektori privat të cilët besojnë në punën dhe angazhimin tonë në këtë kauzë bamirësie. Gjithsej 18,889,50 euro u mblodhën përmes sponzorizimeve nga kompanitë private, donacioneve online dhe donacioneve përgjatë emisionit në Klan Kosova.

Në këtë ngjarje morrën pjesë personalitete të njohura si Albina Kelmendi, Shengyl Ismaili, Florent Abrashi, Eshref Durmishi, Fiona Gllavica dhe Festim Fanaj. Poashtu, në mënyrë virtuale na mbështetën edhe Gresa Pallaska, Arbela Statovci, Yll Limani dhe Dhurata Dora për të cilët shprehim mirënjohje dhe i falënderojmë përzemërsisht për mbështetjen e fushatës #dashniekujdes.

Fushata #dashniekujdes nuk do të ishte e mundur pa sponzorin medial Klan Kosova dhe Alaudin Hamitin, i cili moderoi gjatë ngjarjes përmbyllëse.

Falënderim i veçantë për sponsorët GOLD: Banka për Biznes, DentFix, Origin3 Agency, NLB Banka, dhe sponsorët SILVER: EraMed, Kep Trust, Crimson Capital, PI Communications, Illyria Life, Ipko Foundation, Topia, Entermedia, Recura Financials, Meridian Express dhe Publico.

Nga stafi i AMC-së shprehim mirënjohje dhe falënderim të veçantë për ekipin kreativ të Origin3 Agency dhe Platformës Kerkoj, të cilët shprehën gatishmërinë dhe vullnetin për të na mbështetur përgjatë fushatës në konceptimin e dizajneve të edicionit të dytë të fushatës #dashniekujdes.