U bë dorëzimin i donacionit të vitaminave Prenatal dhe për Laktacion në sasi prej 3000 shisheve dhe vlerë prej 13 mijë e 413 dollarë.

Me datë 08.06.2022 në Klinikën e Gjinekologjisë në (QKUK), – Qendra Klinike Universitare e Kosovës kemi bërë dorëzimin e donacionit të vitaminave Prenatal dhe për Laktacion në sasi prej 3000 shisheve dhe vlerë prej 13 mijë e 413 dollarë.
Vitaminat Prenatal dhe Laktacion janë suplemente të cilat do të ju ipen falas grave shtatzëna në mënyrë që gratë t’i marrin vitaminat dhe mineralet e nevojshme dhe të rrisin prodhimin e qumështit të gjirit për një shtatzëni të shëndetshme. 🤰🤱
Ky donacion u mundësua falë mbështetjes së vazhdueshme nga donatori Americares.