Bebi Erisa

Erisa, e lindur në javën e 33- të shtatëzanisë peshonte 1.280 gram,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për  1 javë në inkubator. Përgjat kohës që qëndroi në Klinikën e Neonatologjisë, ajo u trajtua me sistemin e oksigjenit, tubat e frymëmarrjes, CRP, CPAP, fototerapinë dhe skriningun e syrit.

Erisa tani është në gjendje të mirë shëndetësore dhe po rritet e lumtur pranë familjës falë medikamenteve që i ka dhuruar AMC dhe falë stafit të Klinikës së Neonatologjisë.