Ruaje datën për t’u bërë pjesë e një mbrëmje filantropie në qytetin e bukur të Cyrih-ut, Zvicër, për të ndihmuar në shpëtimin e jetëve të nënave dhe fëmijëve në Kosovë. Kjo mbrëmje e bamirësisë do të mbahet në Marriott Hotel Cyrih me datën 12 Maj 2018 nga ora 19:00 deri në 22:00.

Kjo mbrëmbje është organizuar nga Fondacioni ‘Aksioni për Nëna dhe Fëmijë (ANF)’ nga Prishtina, Kosova, dhe bashkë-organizuesit Agron Abrashi, Bardhyl Coli, Ridvan Murati dhe të gjithë kemi kënaqësinë të ju ftojnë të bëheni pjesë e Mbrëmjes Bamirëse në Hotelin Marriott Cyrih.

Kjo mbrëmja përfshinë Muzikë, Rrjetëzim, Koktel dhe Ankand të Qetë. Gjatë mbrëmjes do të performojë ylli jonë Elina Duni e cila do bëjë natën e juaj të paharrueshme.

Të gjitha shitjet e biletave do të orientohen për mbështetjen e programeve të Fondacionit në Kosovë, specifikisht në: furnizimin me pajisje mjekësore, mbështetjen e dorëzimit të medikamentit Surfaktant, zhvillimin e sistemit të transportit neo-natal, zgjerimin e ‘Klasave për Nëna‘ si dhe skrinimin e kancerit të qafës së mitrës.