Ngjarja Bamirëse e Bank Street në Amerikë ngrit rreth $10,000 për nënat dhe fëmijët në Kosovë

Prishtinë, 10 korrik 2017-

Për të tretin vit me radhë, firma lidere e investimeve Bank Street Group, ka organizuar ngjarjen vjetore bamirëse të golfit në Burning Tree Country Club në Greenwhich të ShBA-së. Të hyrat nga kjo ngjarje bamirëse ndihmojne dhjetëra organizata anembanë globit, ne mesin e të cilave edhe Aksionin për Nëna dhe Fëmijë.

“Kjo ngjarje vjetore e sponsorizuar nga Bank Street promovon traditën afatgjate tonën ku secili pjesëmarrës i skuadrës pritet që përveç të qenurit udhëheqës në sektor të industrisë të jetë edhe kontribues në komunitetin përreth”, është shprehur Z. Richard Lukaj, drejtor i lartë menaxhues i grupit Bank Street dhe anëtar nderi i bordit të Aksionit për Nëna dhe Fëmijë.

Kjo ngjarje vjetore çdo vit mbledh lojtarë e dashamirë të golfit që të luajnë për kauzat e tyre të përzgjedhura. “Ështe nder dhe kënaqësi të mbështesësh një kauzë që ndihmon avancimin e shërbimeve mjekësore dhe kujdesin për nëna dhe fëmijë në një pjesë të botës e cila është ende në zhvillim,” u shpreh Z. Bekim Ahmetaj, anëtar i bordit të Aksionit për Nëna dhe Fëmijë si dhe lojtar i golfit në këtë ngjarje.

Bank Street Group, një firmë e investimeve bankare që i shërben sektorëve të teknologjisë, mediave dhe telekomunikimit. Për më shumë informata rreth këtij organizimi bamirës të Bank Street dhe t’shihni më shumë foto mund të vizitoni www.banksteetinvitational.com.