CKC mbledh rreth 20,000 euro në edicionin e saj të 10-të!

Aktiviteti për mbledhjen e fondeve Cycle Kosovo for Children ediconi i 10-të, i mbajtur nga data 6  qershor deri më 9 qershor, ka mbledhur me sukses rreth njëzet mijë euro.

Nga 6 qershori deri më 9 qershor, përafërsisht 50 çiklistë kanë përshkuar 500 kilometra dhe kanë ngjitur 7000 metra rreth e qark Kosovës. Ky aktivitet kishte për qëllim mbledhjen e fondeve për pajisjet thelbësore të nevojshme për shërbimet pediatrike në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Isog.

Në ceremoninë e përmbylljes së CKC-së, të organizuar për t’i mirëpritur çiklistët e kthyer nga turneu, i nderuam me medalje. Gjithashtu, në shënimin e këtij përvjetori u nderuan me mirënjohje  Mark Dixon dhe Stephen Walsh, themeluesit e kësaj nisme.

AMC shpreh mirënjohjen e përzemërt për çiklistët e përkushtuar që morën pjesë në këtë edicion të CKC, duke treguar fuqinë e unitetit për një kauzë të përbashkët. Suksesi i ngjarjes ishte kryesisht falë mbështetjes bujare të sponsorit kryesor, Cycling Club Eagles, një klub çiklizmi me bazë në Zvicër, i cili edhe një herë bashkoi forcat për të mbështetur fëmijët në Kosovë. Sponsorët tjerë që luajtën një rol të rëndësishëm në këtë sukses janë Pink Taxi, Banka për Biznes – BPB, Help Kosova, Shtëpiaku, Eco Vent, Autoteile Linth, Energon, Boxing Club March, Eco Clean, Bike Plus, Granit Shpk, Hotel Troja, Banana Center, Trofta Hotel, Scardian Sigurime, Gadola Fassaden AG, Bikeplus, FM Air dhe Sach Pizza. Gjithashtu, falënderojme edhe grupin e skijatoreve: Jahiri, Emerliu, Isaku, Vehbiu, Blerimi dhe Gzimi nga Bernmobil Zvicerr per kontributin prej 300 euro per CKC 2024.

Mbështetje të mëtejshme kanë ofruar KFC Kosova, MIQT Pub, Online Studio – Reklama & Shtyp, Proper Pizza, Dolcetto Vjosa, Healthy Hana – Happy Mama, Coca Cola HBC, Menza Ramiz Sadiku, Rezniqi, dhe Grid Visuals, të cilët na kanë furnizuar me ushqime të shijshme, ëmbëlsira dhe shërbime falas.

Kontribues të tjerë ofruan kupona falas për shërbimet dhe produktet e tyre, duke përfshirë Restaurant Rron, Esthetica, Hib Petrol, Papirun, Alma’s Beauty & Skincare, RT Petrol, Ere e Mire, Ordinanca Fizioterapeutike Positive Motion, Zhushi Dent, Ibo Nails, Trock taverna, Ponte Vecchio dhe ReliDesign.

Një vlerësim i veçantë i bëhet EULEX-it dhe Policisë së Kosovës për mbështetjen e jashtëzakonshme gjatë gjithë rrugëtimit të çiklistëve çdo vit.