Shpëto Jetë

AMC mbajti mbrëmjen e saj të tretë të bamirëse në Zvicer ku u ngritën  23,730 Franga Zvicerane për nënat dhe foshnjet në Kosovë.  Ngjarja bamirëse “Shpëto Jetë” përfundoi me sukses me të cilin rast performoi sopranoja e mirënjohur  Learta Jakupi dhe bendi nga Prishtina ‘String String’