Dyqani i bamirësisë “Teshavesha”

Teshavesha është një ndërmarrje sociale e themeluar nga fondacioni “Aksioni për Nënat” dhe Fëmijët” me qëllim të mbledhjes së fondeve për të mbështetur programet shëndetësore për përmirësimin e jetës së nënave dhe fëmijëve në Kosovë, për të ricikluar produktet e tekstilit duke respektuar parimet e gjelbërta. dhe trajnimin dhe avancimin e grave të margjinalizuara.

E themeluar në vitin 2016, Teshavesha falë kontributit të komunitetit tonë është zhvilluar gradualisht, dhe sot janë hapur tre dyqane në Prishtinë dhe Ferizaj. Në dyqanet e Teshaveshës qytetarët dhe bizneset dhurojnë veshje të reja dhe të përdorura të cilat më pas shiten me çmime simbolike dhe të gjitha fondet e mbledhura nga shitjet përdoren për zhvillimin dhe zbatimin e programeve të AMC.

Për të kontribuar në misionin Teshavesha, qytetarët mund t’i dhurojnë rrobat e tyre
vendndodhjet:
Adresa 1: Sheshi Zahir Pajaziti, Rr. Edit Durham, nr. 14 A, hyrja 2, përdhese numër 1. Prishtinë
Numri i kontaktit: +383 49 584617

Adresa 2:
Rr. Ardian Krasniqi, Prishtinë
Numri i kontaktit: +383 49 889759