Aksioni për Nëna dhe Fëmijë mbajti mbrëmjen e saj të dytë bamirëse në Zvicer ku u ngritën  16,200 Franga Zvicerane për nënat dhe foshnjet në Kosovë.  Ngjarja bamirëse “Shpëto Jetë” përfundoi me sukses me të cilin rast performoi artistja e mirënjohur Elina Duni ku dhe mbajti një fjalë rasti Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Zvicër Znj. Nazane Breca.