Save a Life

Shpëto Jetë është një ngjarje bamirësie e organizuar prej disa vitesh në Cyrih, e cila bashkon komunitetin shqiptar që jeton atje me një synim të përbashkët për të kontribuar në përmirësimin e shërbimeve shëndetësore për nënat dhe fëmijët në Kosovë.