Ngjarja e ardhshme

AMC edhe këtë vit po organizon në Nju Jork ngjarjen tashmë tradicionale “Meet Us Halfway” me 10 Tetor 2019, në Yale Club gjatë së cilës mblidhen fonde për shërbime shëndetësore në të mirë të nënave dhe fëmijëve në Kosovë.