Disa ide për mbledhjen e fondeve

Organizata jonë është e përkushtuar për të ofruar mundësi pune vullnetare për studentët e rinj, studiuesit, studiuesit dhe të tjerët! Nëse jeni të interesuar, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

Çiklo për ne

Çiklo për ne

Cycle Kosovo for Children është një ngjarje vjetore që organizohet në mbështetje të misionit të AMC. Një grup ciklistësh të përkushtuar,ciklojne rreth Kosovës, dhe bëjnë mbledhjen e fondeve për të blerë pajisje mjekësore në mbështetje të spitaleve tona lokale.

  Organizo Event

  Organizo Event

  Në mbështetje të nënave dhe fëmijëve të Kosovës, çdo vit, individë dhe kompani solidarizohen me misionin e AMC, dhe mbledhin fonde për të mbështetur programet tona shëndetësore. Një shembull i ngjarjes që është organizuar për ne është: Meridian Express duke dhënë 10% të të gjitha fondeve për produkte specifike të shitura në dyqanet e tyre.

   Teshavesha

   Teshavesha

   Teshavesha është një ndërmarrje shoqërore e themeluar nga AMC për riciklimin e produkteve të tekstilit duke mbështetur kështu parimet e gjelbra, për të trajnuar dhe avancuar gratë e komuniteteve te margjinalizuara dhe mbledhjen e fondeve për programet tona. Dëshironi të dhuroni rrobat tuaja të përdorura për misionin tonë? Ju mund të dhuroni në një nga dy dyqanet tona në Prishtinë.

    Organizo Event

    Organizo Event

    Dëshironi të bëni një festë në mbështetje të misionit tonë? Ne do ta donim këtë!

     Turnir sporti

     Turnir sporti

     Cili eshte sporti juaj i preferuar? A është golfi si miqtë tanë në Golf Street Charity Golf që mbledhin fonde për ne çdo vit? Apo është futbolli dhe basketbolli? Nëse dëshironi të organizoni një turne në mbështetje të AMC, ne do të dëshironim t'ju brohorisnim!

      Tjetër

       Eventet e organizuara për ne

       [MEC id=”75267″]