Bëhu vullnetar

Home |Bëhu vullnetar

A JENI TË INTERESUAR TË BËHENI VULLNETARË?

Organizata jonë është e përkushtuar për të ofruar mundësi pune vullnetare për studentë të rinj, studiues, studiues dhe të tjerë! Nëse jeni të interesuar, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë.

Përfshiheni tani duke u bërë vullnetar! Jepni një dorë për të ndihmuar ata që kanë nevojë!

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org