Bledar Asllani

Bledar Asllani ka një eksperiencë 12 vjeçare në industrinë e hotelerisë ndërkombëtare dhe mbi 6 vjet në prona të patundshme në New York City. Bledar është në gjendje të parashikojë nevojat e klientëve dhe të sjellë një nivel të lartë shërbimi ndaj klientit që çdo klient e pret dhe e meriton