Tregime suksesi

Home |Tregime suksesi

TREGIMET E PËRFITUESVE TANË

Vjen në jetë Omeri i vogël

Mami Fitore pas pesë shtatëzanive jo të sukseshme lindi të voglin Omer. Omeri u lind parakohës në javën e 30të të shtatëzanisë ku i’u desh

E posalindura Ana.

I urojmë jetë të gjatë dhe të lumtur të posalindurës Ana! E vogla Ana, e lindur parakohës doli nga Klinika e Neonatologjisë e shëndetshme falë medikameteve

Bebi Anila!

E vogla Anila kthehet plot shëndet në shtëpi ku i mbushi plot lumturi zemrat e prindërve Dafina dhe Halil. Prindërit e Anilës ishin mjaft të

Zejnija e vogël

Zejnija e vogël e  lindur parakohes në muajin gusht ende po vazhdon te trajtohet në inkubator. Gjate këtij muaji Zejnija ka përdorur Survanta- mjekim që

Historia e Arilenës

Prindërit Valbona dhe Agroni përjetuan ndjenjën më të mirë pasi u bekuan me një vajzë të vogël. Arilena u lind në javën e 29-të të shtatzanisëku iu desh të qëndroje 10 ditë në inkubator, të përdore barin e surfaktantit,

Sumeja jonë e vogël!

Sumeja e vogël e lindur në javën e 31-të të shtatzanisë tani gjendet plot shëndet në përqafimin e prindërve të saj. Sumeja doli nga Klinika

Tregimi i Vogëlushes Egzona

Egzona Xhaferi, gëzimi i parë i familjes, erdhi në jetë në javën e 33-të në muajin korrik. Pergjatë kohës që Egzona ishte në Klinikën e

Historia e Adorës dhe Priamit vazhdon…

…të cilët tanimë po rriten me shumë dashuri në familjet e tyre. Të dy voglushët kanë lënë klinikën e neonatologjisë dhe janë kthyer në shtëpitë e tyre ku po rriten me shëndet dhe shumë përqafime.

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org