Tregime suksesi

Home |Tregime suksesi

TREGIMET E PËRFITUESVE TANË

Njofohuni me Nilin e vogël

Nili, i lindur në javën e 33- të shtatëzanisë peshonte 750 gram,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për 2 muaj në inkubator. Përgjat

Njoftohuni me Ariën!

Aria, e lindur në javën e 32 të shtatëzanisë,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për 4 javë në inkubator. Përgjat kohës që qëndroi në

I ëmbli Leron!

Mamit Edona, pas dy vajzave i erdhi në jetë edhe një djalë i quajtur Leron. I vogli Leron, lindi ne javën e 30-të të shtatëzanisë

Bebi Yllza!

E vogla Yllza e lindur në javën e 30-të të shtatëzanisë, ishte në rrezik për jetë pasi që u lind parakohës. Yllza u trajtua me një doza

Mjalta, luftëtarja jonë e vogël!

Haxhere Gashi pas shumë vitesh martesë lindi binjak, një vajzë dhe një djale. Binjakët e mamit Haxhere lindën parakohës dhe djali nuk mundi të mbijetoj.

Historia e Anitës së vogël

Anita e vogël e lindur në dhjetor të 2017 tani po rritet e shëndetshme përkrah familjarëve të saj. Dhurata më e bukur e mamit Shkëndije,

Mirë se erdhe në jetë Esad!

Esadi lindi në javën e 28-të të shtatëzanisë dhe qëndroi 10 ditë në inkubator. Esadi u trajtua me Survanta- mjekim që stimulon zhvillimin e mushkërive,

Binjakët Ndriçimi dhe Nderimi

Pas tre fëmijëve, mami Fitore bekohet edhe me dy binjak Ndriçimin dhe Nderimin. Nderimi dhe Ndriçimi lindën në javën e 30-të të shtatëzanisë ku u

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org