Tregime suksesi

Home |Tregime suksesi

TREGIMET E PËRFITUESVE TANË

Tregimi i Angjelos

Angjelo lindi në Lugë të Bunarit në qytetin e Gjakovës më 2 qershor 2020 përmes një prerje kirurgjikale. Pas lindjes së tij, nëna e tij,

Binjakët e qershorit

Arti dhe Vlera lindën me 18 qershor të këtij viti. Fëmijët janë trajtuar me Survanta medikament, Sistemin e oksigjenit, dhe CRP-makinën per analiza te gjakut – të gjitha këto të mundësuara nga donacionet e juaja.

Bebi Erisa

Erisa, e lindur në javën e 33- të shtatëzanisë peshonte 1.280 gram,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për  1 javë në inkubator.

Edhe një Storje e Suksesit!

Edhe një storje e suksesit për Action for Mothers and Children!   Njihuni me binjakët që tani po gëzojnë shëndetin dhe po jetojnë të lumtur

Binjakët!

Eranda është bekuar me dy binjakë ,  falë  medikamenteve të siguruara nga Action for  Mothers and Children dhe stafit të mrekullueshem të Klinikës së Neonatologjisë.

Edhe një jetë e shpëtuar!

Edhe një foshnje tjetër që jeton një jetë të shëndetshme falë surfaktantës! Foshnja e lindur parakohës i cili peshonte 1.720 gram u trajtua me një

Erdi & Erda – Një storje suksesi!

Erdi & Erda – binjakët e lindur para kohës, në muajin e shtatë të shtatëzanisë, tani gëzojnë shëndet të plotë, pas trajtimit me Survanta, pajisjet

Njofohuni me Nilin e vogël

Nili, i lindur në javën e 33- të shtatëzanisë peshonte 750 gram,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për 2 muaj në inkubator. Përgjat

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org