Erdi dhe Erblini janë dy antarët më të rinj të familjës Hoxha të cilët po rriten me shëndet dhe të rrethuar me dashuri nga familjarët e tyre. Dy të vegjlit, të lindur parakohës ( në javën e 31-të) qëndruan 15 ditë në inkubator dhe janë trajtuar me Sistemin e oksigjenit, Survanta medikamentin, dhe Tubat e frymëmarrjes. Gjithashtu përdoren pajisjen e CPAP-it ,CRP  për analizat e gjakut, Foto llampën, dhe ROP – skriningun e syrit. Erdi dhe Erblini dolën të shëndetshem nga Klinika e Neonatologjisë pas trajtimeve që iu bëne me pajisjet te cilat u mundësuan nga Aksioni për Nëna dhe Fëmije.

Ne ju urojmë Erdit dhe Erbilinit jetë të gjatë e të lumtur së bashku me familjet e tyre!