Aria, e lindur në javën e 32 të shtatëzanisë,  u trajtua me një doza Survanta dhe qëndroi për 4 javë në inkubator. Përgjat kohës që qëndroi në Klinikën e Neonatologjisë, ajo u trajtua me sistemin e oksigjenit, tubat e frymëmarrjes, CRP, CPAP, fototerapinë dhe skriningun e syrit.

Kaltrina, mami i Ariës është shumë mirënjohëse ndaj Aksionit për Nëna dhe Fëmijë dhe stafit të Klinikës së Neonatologjisë që shpëtuan jetën e vajzës së saj.