Unë jam Lora, kam lindur parakohe (java e 30-të), nga Ferizaji. Në fillim kisha probleme me frymëmarrje, por tani rritem e shëndoshë falë kujdesit dhe medikamentit të “Surfaktantit”. Faleminderit të gjithëve që më ndihmuat.