Eranda është bekuar me dy binjakë ,  falë  medikamenteve të siguruara nga Action for  Mothers and Children dhe stafit të mrekullueshem të Klinikës së Neonatologjisë.

Binjakët kanë lindur para kohe dhe gjatë gjithë kohës që kanë qëndruar në Klinikën e Neonatologjisë ata u trajtua me sistemin e oksigjenit, tubat e frymëmarrjes, CRP, CPAP, fototerapinë dhe ROP për ekzaminimin e syve.