E vogla Anila kthehet plot shëndet në shtëpi ku i mbushi plot lumturi zemrat e prindërve Dafina dhe Halil. Prindërit e Anilës ishin mjaft të shqetësuar pasi që Anila lindi në javën e 31- të të shtatzanisë dhe nuk ishte në gjendje shumë të mirë shëndetësore. Pas përdorimit të medikamentit Suvanta për zhvillim e mushkrive dhe qëndrimit 10 ditor në inkubator Anilës i’u përmisua gjendja shëndetësore. Anila gjithashtu përdori CRP për analizat e gjakut , Sistemin e oksigjenit, Foto llampën dhe ROP për skriningun e syrit. Këto medikamete që shpëtuan jetën e të voglës Anilë u mundësuan falë fondacionit Aksioni për Nëna dhe Fëmijë