Tung juve, unë jam Andi Sahiti nga Mitrovica dhe linda pak parakohe (java 32). Nënen time, Blerinen, e kam frikësuar pak, por falë pajisjeve dhe medikamenteve të mundësuara nga ju (Survanta, inkubatorë, makina CRP, makina CPAP), tani rritem shëndosh e mirë. Faleminderit të gjithëve nga unë, Andi.