1 Mars, 2018, Prishtinë –

Sot fillon fushata për shpëtimin e jetëve të fëmijëve dhe nënave përmes ngritjes së fondeve e organizuar nga Meridian Express me Aksionin për Nëna dhe Fëmijë, duke e shënuar muajin Mars si muajin për shëndetin e nënave dhe fëmijëve në vend. Fushata fillon sot dhe do zgjasë 1 muaj, deri më 31 Mars 2018.

Fushata ka për bazë produktet e  brendit  Schärf, ku për çdo kafe/ çaj  që do të porositet nga konsumatori, 10% e vlerës  do të dhurohen në ndihmë të nënave dhe fëmijeve. Përkatësisht, duke financuar programet shëndetësore të fondacionit sic është: furnizimimi me medikamentin jetë-shpëtues për foshnje Surfaktant, zhvillimin e transportit për të porsalindurit, si dhe zhvillimin e ‘Klasave për Nëna’.

Brendi Schärf është i njohur për shijen speciale te kafesë dhe të çajit, të cilin mund ta merrni me vete ose ta pini në ndonjë nga lokalet e Meridian Express. Vendet ku mund të shijoni çajin Schärf janë lokalet e Meridian Express  në : Rr.Ekrem Rexha (afër Komunës së re) Rr. Rruga B (Mat), Rr.Ali Pashë Tepelena (Aktash), Rr.Gazmend Zajmi, Lagjja Marigona Residence, Rr. Nazim Gafurri, ( rrugës për Gërmi)

Duke përjetuar shijen e mrekullueshme të brendit Scharf, ju gjithashtu do dhuroni për një kauzë e cila është të shpëtosh jetë nënash dhe fëmijësh. Aksioni për Nëna dhe Fëmijë falenderon Meridian Express për bashkëpunimin dhe komunitetin që e  bën të mundur suksesin e fushatës përmes kosnumit të produkteve të brendit  Schärf.