6 Shkurt 2019, Prishtinë

Baby Nova, Bubchen dhe Huggies brende botërore me produkte për fëmijë tani partner i organizatës Aksioni për Nëna dhe Fëmijë. Kompania EXIN distributorë i Baby Nova, Bubchen dhe Huggies po dhuron produktet e tri brendeve për Klasat për Nëna. Nënat të cilat janë pjesë të Klasave për Nëna do marrin pelena dhe faculeta të lagta për të posalindurit e tyre në mënyrë për të qenë gati për lindje.