Fillimi

Partnerët dhe Donatorët

Partnerët lokal
Partnerët internacional

Donatorët

Suksesi i ANF nuk do të ishte i mundshëm pa donatorët, të cilëve ANF u është shumë mirënjohëse. Ne besojmë që me ndihmën e atyre që na mbështesin dhe shokëve tanë, ne do të krijojmë kushtet më të mira në ofrimin e një fillimi të shëndetshëm të jetës së fëmijës. Fondacioni ynë është i përkushtuar në procesin e realizimit të këtij synimi, por ne nuk mund ta bëjmë këtë pa ndihmën e donatorëve. Ne jemi falenderues ndaj të gjithë donatorëve më poshtë dhe shumë individëve.

2019

2018

2017

Lajm i mirë

Sot, 20-25 foshnje në ditë shpëtohen falë shfrytëzimit të Sistemit të Oksigjenit, i instaluar pranë Klinikës Intensive të Neonatologjisë në QKUK. Ky sistem i shtrenjtë mundëson oksigjenin shtesë për foshnjet që të mund t’mbijetojnë dhe u mundësua nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë me përkrahjen e bizneseve lokale dhe individëve.