sq
Fillimi
Gjeje adresën tonë në hartë
X

Kontakti

Adresa :
rr. Fazli Grajqevci nr. 271, kati 2, 10 000 Prishtinë, Kosovë

Tel : +383 38 748 309
Fax : +383 49 110 333

Na shkruani

Ju lutem mbushni formen si dhe seksionet me ( *) jane fusha te cilat duhet te plotesohen patjeter.

Lajm i mirë

Sot, 20-25 foshnje në ditë shpëtohen falë shfrytëzimit të Sistemit të Oksigjenit, i instaluar pranë Klinikës Intensive të Neonatologjisë në QKUK. Ky sistem i shtrenjtë mundëson oksigjenin shtesë për foshnjet që të mund t’mbijetojnë dhe u mundësua nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë me përkrahjen e bizneseve lokale dhe individëve.