Fillimi

Dëshironi të angazhoheni si vullnetar?

Organizata jonë është gjithmonë e hapur të pranojë aktivistë, vullnetarë në zyre, organizim eventesh, hulumtues vullnetarë, praktikantë dhe tjetër! Nese jeni të interesuar ju lutem dërgoni një e-mail ku shprehni interesimin bashkë me CV-në tuaj në info@amchealth.org.

Lajm i mirë

Sot, 20-25 foshnje në ditë shpëtohen falë shfrytëzimit të Sistemit të Oksigjenit, i instaluar pranë Klinikës Intensive të Neonatologjisë në QKUK. Ky sistem i shtrenjtë mundëson oksigjenin shtesë për foshnjet që të mund t’mbijetojnë dhe u mundësua nga Aksioni për Nëna dhe Fëmijë me përkrahjen e bizneseve lokale dhe individëve.