Eventet

Home |Eventet

Evente të ardhshme

Eventet e kaluara

Dita Botërore e Nënës

Më 8 Mars 2014, stafi i Qendrës Informuese për Shëndetin e Gruas ka shpërndarë lule për gratë pjesëmarrëse në aktivitetet e qendrës dhe donatorët/partnerët e saj. Nënat

Eventi për Bamirësi në Londër

Në Maj 2012 ne kemi organizuar një event bamirësie në Londër, UK, në mënyrë që të rritet vetdijësimi në Diasporën Shqipëtare për kushtet e vështira

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org