Eventet

Home |Eventet

Evente të ardhshme

Eventet e kaluara

Vrapo për Zemra

Në maj të vitit 2015, me iniciativën e studio Bllok.org, Trembelat dhe përkrahjen e Intersport Kosova, u organizua kampanja „Vrapo për Zemra” në kuadër të

Koncerti Humanitar në Ferizaj

Në koncertin humantiar në Ferizaj në fund të vitit 2014, fondacioni ka mbledhur grupe e këngëtarë të njohur si Jericho, Andos, Dren Abazi e të

Dita botërore e mamisë

Me 5 maj, Aksioni shënon Ditën Botërore të Mamisë në Prishtinë me një aktivitet në Sheshin Nëna Terezë – duke shpërndarë informatorë mbi rolin dhe

Kontakti

ADRESA: Rr. Eqrem Qabej, Lam 4, Hyrja. VI, Nr. 8 | 10000, Prishtina, Kosovë

Tel : +383 49 110 333
e-mail: info@amchealth.org