Eventet

Home |Eventet

Evente të ardhshme

Cycle Kosovo for Children 2021

Cycle Kosovo for Children është një ngjarje për mbledhjen e fondeve, e organizuar që nga viti 2014. Që atëherë, një grup prej 40 – 50

Let’s Dance 5

Për të herë pestë me radhë, Fondacioni Action for Mothers and Children bëri bashkë më shumë se 400 njerëz në ngjarjen për mbledhje të fondeve, të

Meet us Halfway 5

Fondacioni ‘Action for Mothers and Children, mbajti mbrëmjen e saj të pestë të bamirësisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Yale Club të qytetit

Shpëto Jetë

AMC mbajti mbrëmjen e saj të tretë të bamirëse në Zvicer ku u ngritën  23,730 Franga Zvicerane për nënat dhe foshnjet në Kosovë.  Ngjarja bamirëse “Shpëto

Let’s Dance 4

Për të herë katërt  me radhë, Fondacioni Aksioni për Nëna dhe Fëmijë bëri bashkë më shumë se 400 njerëz në ngjarjen për mbledhje të fondeve, të titulluar

Meet Us Halfway 3

Fondacioni ‘Aksioni për Nëna dhe Fëmijë’ (ANF), mbajti mbrëmjen e saj të tretë të bamirësisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në Yale Club të

Eventet e kaluara

Cycle Kosovo for Children 2021

Cycle Kosovo for Children është një ngjarje për mbledhjen e fondeve, e organizuar që nga viti 2014. Që atëherë, një grup prej 40 – 50

Let’s Dance 5

Për të herë pestë me radhë, Fondacioni Action for Mothers and Children bëri bashkë më shumë se 400 njerëz në ngjarjen për mbledhje të fondeve, të