Stafi

Home |Stafi

Drejtor Ekzekutiv

Vlorian Molliqaj

Menaxhere për ngritje të fondeve

Vesa Kada

Zyrtare e programit

Albiona Beselica Beha

Koordinatore e projektit

Laberie Çarreti Sylejmani

Zyrtare e programit

Vilson Haxholli

Zyrtare e programit

Okarina Gorani

Zyrtare e programit

Hana Buçinca

Koordinatore e K10

Elvanda Gojani

Zyrtare për PR dhe Komunikim

Hana Kurti

Zyrtare për financa

Ariana Hoxha Selmani

Zyrtare e Administrates dhe Prokurimit

Albulena Jashari Hamiti

Staf i Teshavesha

Merita Islami Sopi

Teshavesha staff

Mirsime Hasani